Het opstellen van standaardovereenkomsten kan veel sneller!!

De invloed van technologie is op elke sector ongekend groot. Welke activiteiten zijn geautomatiseerd en welke nog niet? Het opstellen van overeenkomsten is 90% standaard en kan geautomatiseerd worden. Zodat u meer tijd overhoudt voor complexere HR vraagstukken.
 
Bent u als jurist, accountant of HR-professional verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van overeenkomsten? Dan zou ik u graag kennis willen laten maken met de Modellengenerator.
 
De Modellengenerator is een online dienst waarmee u eenvoudig geautomatiseerde documenten genereert. De speerpunten van de Modellengenerator zal ik hieronder kort beschrijven:
 
#1 Up-to-date
Er wordt constant gewerkt aan het juridisch up-to-date houden van de diverse modellen en de uitbreiding hiervan. Een nieuwe wet? U kunt er verzekerd van zijn dat de actuele wet- en regelgeving verwerkt zijn in het door u gegenereerde document. Wij staan namelijk continue in contact  met juristen, die dergelijke vernieuwingen voor ons monitoren en direct ook doorvoeren.
 
#2 Efficiëntie
Hoe lang bent u bezig met het opstellen van standaarddocumenten? Het antwoord is: “Te lang”. En wilt u uw tijd niet liever besteden aan complexere vraagstukken? Met de Modellengenerator genereert u standaardovereenkomsten van hoge kwaliteit in een handomdraai. U stelt in korte tijd een foutloos, juridisch document op en controle door middel van een auditfile is zo gedaan. Dit zonder dat u het gehele document hoeft door te nemen. De Modellengenerator kent ook een gevorderden optie, waardoor u nog sneller door het programma “kunt klikken”.
 
#3 Kwaliteit
Kwaliteit stellen wij altijd boven snelheid. Met de Modellengenerator streven we namelijk naar perfectie. Het komt nog al te vaak voor dat er fouten sluipen in standaardovereenkomsten. Met de Modellengenerator behoren fouten in uw documenten tot het verleden. Taaltechnisch klopt het document dus altijd! Een simpel voorbeeld is het feit dat een document zich automatisch aanpast. Zo is een Besloten Vennootschap vrouwelijk en een eenmanszaak mannelijk, en spreken we dus over een werkgeefster of een werkgever. Aan de hand van de geboortedatum wordt direct het minimum loon bepaald, is de persoon jonger dan achttien jaar, wordt er direct naar de wettelijke vertegenwoordiger gevraagd. De Modellengenerator voorkomt fouten/slordigheden en u levert kwaliteit.
 
#4 Gebruikersgemak
Met de Modellengenerator kunt u eenvoudig onze modellen omzetten in kwalitatief, hoogwaardige documenten. Het werken met de Modellengenerator is eenvoudig. U doorloopt een heldere, interactieve vragenlijst. U kunt met meerdere gebruikers (collega’s / klanten) tegelijkertijd aan hetzelfde model werken. Met de Modellengenerator creëert u een document met de juiste uitkomst, eventueel aangevuld met juridisch onderbouwde adviezen.
 
De Modellengenerator is geschikt voor iedereen die standaard (juridische) documenten opstelt op een regelmatige basis. Hoe fijn is het voor u als jurist, accountant of HR-professional om tijd te besparen en morgen alles al geautomatiseerd te kunnen hebben?